Janssen cosmetics
 
Janssen
JANSSEN COSMETICS
Waarom is JANSSEN COSMETICS nu eigelijk anders dan andere merken?

JANSSEN COSMETICS besteedt met name aandacht aan:
De kwaliteit van de producten, ondersteund door wetenschappelijke productontwikkeling, dermatologische tests en werkzaamheidonderzoek.
Het gebruik van actieve bestanddelen die overeenkomstig de laatste wetenschappelijke inzichten zijn ontwikkeld en waarvan de veiligheid en werkzaamheid wetenschappelijk is bewezen.


Wat zijn cosmeceuticals nou precies?
Cosmeceuticals is een bijzondere en unieke vorm van cosmetiche producten en kan eigenlijk worden gezien als een huwelijk tussen cosmetica en farmaceuticals.

Cosmeceutische producten hebben biologische actieve werkstoffen met medische voordelen. Dermatologisch onderzoek heeft aangetoond dat cosmetische producten met bio-actieve ingrediŽnten veel betere resultaten leveren dan de reguliere cosmetische ingrediŽnten.


Cosmetica moeten altijd voldoen aan de cosmetische wetgeving, cosmeceuticals onderscheiden zich hieraan doordat ze ook zo veel mogelijk moeten voldoen aan de farmaceutische/medische wetgeving.


De toepassing van een cosmeceutische product is anders dan een farmaceutische product. Cosmeceutische producten zijn niet gecontroleerd door medische autoriteiten en de duur van gebruik is onbeperkt, terwijl bij een medische product de duur van toepassing vaak tijdelijk is. Juist hierdoor onderscheid JANSSEN COSMETICS zich van de conventionele cosmetica merken. Er zijn maar weinig merken in Nederland die aan deze strenge eisen voldoen.

 
© 2020 Beautysalon Jeanet     Disclaimer
Design & Programming: Zenlex