exclusieve behandelingen
 
exclusieve behandelingen

Door middel van de speciale werkstoffen die in de ampullen, serums, modelage of vliesmaskers verwerkt zijn geven het gewenste resultaat aan wat uw huid op dat moment nodig heeft.

Een heerlijke ontspannende gezicht/ schouder/ nekmassage en bij deze behandeling kan er een keuze gemaakt worden uit: bovenlip harsen of verven van de wenkbrauwen.

gevoelige/couperose behandeling:
De weerstand van de gevoelige huid is zeer belangrijk, vaak is de weerstand te laag en reageert de huid op invloeden van buitenaf.
Deze behandeling brengt de weerstand op een hoger niveau waardoor de huid kalmeert.
Het antistress ampul en het Eau de Mer Blue Mask kalmeren en hydrateren de huid.

vitaliserende behandeling:
Voor ieder huidtype dat extra voeding, energie en vitaliteit nodig heeft.
Het hydraterende, vitaliserende en verstevigende effect wordt veroorzaakt door gebruik van een repair ampul en het collageen vliesmasker met Ginkgo biloba of een modelagemasker Myrtilla red Mask

hydraterende behandeling:
Effectieve behandeling voor de droge, zeer droge en vochtarme huid.
Ervaar het effect van de Skin Peel Martigel, egaliseert de huid en verbetert het vochtgehalte samen met het hydro-chitosanampul en het collagen vliesmasker met vitamine A en E heeft een herstellend effect op de vochtbalans en vertraagt het verouderingsproces.

verstevigende behandeling:
Veeleisende en rijpere huiden hebben meer werkstoffen nodig, omdat de celdeling vertraagt. Deze speciale behandeling stimuleert de huid om optimaal te kunnen blijven functioneren.

opus belle behandeling
Luxe behandeling voor de veeleisende 40+ huid. Een huid die te maken heeft met hormoonschommelingen of droge/zeer droge vochtarme huid.
Deze behandeling werkt specifiek op de verstevig en het liften van de huid,
hydrateert en het verbeterd de weerstand van de huid.
Het collageen elastine masker maakt de huid weer zacht en soepel.

Alle exclusieve behandeling 76,00

 
2020 Beautysalon Jeanet     Disclaimer
Design & Programming: Zenlex